Comillas
25 juli 2025 - Comillas, Spanje
Tjonge, wat is het hier mooi en druk ook vooral. Vanmiddag na een kleine 60 kilometer rijden (2 uur in de bus) een dik uur in de rij voor de receptie van de camping. Je doet leuke gesprekken op, dat wel weer. Maar bizar traag.
En werkelijk, zelfs nu nog staat er een belachelijk lange rij mensen te wachten.
Comillas is wel toeristisch en dat gaf mogelijkheden om een bikini te scoren. 👍
Vanmorgen met zware bewolking uit Somo vertrokken. Dat is toch een beetje het weerbeeld hiero: 's morgens bewolkt of regen en tegen de middag klaart het op en is het strandweer.
Gisteren drie x het rondje gefietst tussen de camping en het restaurant waar we zaten te eten, omdat mijn fietssleutel ( die, superonhandig, voor mij iig) uit het slot gehaald kan worden als je fietst. Hoe en waar dat ding zich bevindt is me een volslagen raadsel. Nadat mijn tas voor de zoveeslste x werd omgekeerd vroeg Eric:" Wat is dit voor n ding?" " Oh, dat is een tracker, cadeautje van mijn collegae ( en voorgesteld door mijn klas) omdat ik nogal eens iets kwijt ben....." 🫠 Het zit nog in de originele verpakking🤭.
Voorlopig blijven we hier en gaan vanalles bekijken, lekker lezen, uiteten, zwemmen en zorgen dat we niks meer kwijtraken of verbranden door de zon.
Buenas noches.
liefs Gea

Bijzondere sleutel weer...
Net of we er een beetje bij zijn.💋
Pa Harms