Richting Zweden

27 december 2025 - Rødby, Denemarken

Met een een drankje in m'n hut, zijn we onderweg naar Zweden.

Zweden? De bedoeling was toch Noorwegen? Dat klopt, maar we hebben gekozen voor de oversteek Kiel-Göteborg. Daarna doorrijden naar Oslo-Gol.

Het was verschrikkelijk druk onderweg en blij dat we vroeg zijn vertrokken. Zeker ruim anderhalf uur kwijt met file door wegwerkzaamheden bij Bremen en Hamburg. En wát een sukkels kom je onderweg tegen🙄...

Laatst zat Quentin bij mij in de auto en schoot er een auto vlak voor me, luid toeterend en n vinger opstekend ( ja.. . idd die vinger die ergens in het midden zit) naar me. Een hartgrondig :" Eikel" schoot me er gewoon uit. Waarop Quentin zei:" Ja, die hebben we ook op onze herfsttafel..." Oeps....vandaag meerdere keren tegen Eric gezegd dat we een kleine pot met enorme oren aan boord hebben....

Naja, redelijk vlot konden we inchecken en een drankje en hapje eten hier aan boord: nu al potje los😂. Maar joehoe! De vakantie ie begonnen! We hebben een twee en driepersoonshut, waarbij Ruth mocht kiezen bij wie ze in de hut zou slapen. Je raadt vast bij wie😊.

Morgenvroeg rond negenen meren we aan in Göteborg en dan nog doorrijden naar Gol. Ik verheug me nu al op de sauna in het huisje, de houtkachel, de pistes en de hondenslee. Wat een fijn vooruitzicht! ( Als ik maar niet van die slee sodemieter!)

Eerst maar lekker slapen,

truskus Gea

1. Els:
    27 december 2025
    Ooh wat een heerlijk vooruitzicht!!! Wat zullen jullie genieten. Groetjes allen! Tuut
  2. Sandra:
    28 december 2025
    Het genieten kan beginnen! Heel veel plezier samen!
  3. Ria:
    28 december 2025
    Het is nog maar net begonnen en nu al weer een mooi verhaal. Genietse samen
  4. Jan harms:
    28 december 2025
    Ja in Noord Duitsland is het tegenwoordig altijd file. Maar een mooi vooruitzicht. Veel plezier
    Pa Opa en Opi