Schipborg

23 augustus 2024 - Zuidlaren, Nederland

" Ik wil nog een keer van die andere glijbaan, die grote" " Het is nu zo donker dat ik niet precies weet waar die glijbaan is en bovendien ben je net helemaal schoongespoeld",zeg ik, lopend met mijn 4jarige kleinzoon over de camping in zijn pyjama. Crisis! Dat zand waar het overal inkruipt.... "campingschoon" noemen we dat😁

Een heerlijke bbq-avond met kinderen vrienden en kleinkinderen ( wat heerlijk is vakantie maar nog fijner om je kinderen weer te zien en te knuffelen)

Hoe leuk om de kinderen van onze kinderen samen te zien spelen.

Tja een 2 persoonhuishouden is dan wel een kleine beproeving voor een 12 persoonsbbq , maar een welwillende jongen in de cafetaria alhier heeft een behoorlijk aantal bekers gesponsord, zodat er naar hartelust ranja en limoncello kon worden geschonken. Wijn doen we dan weer in echte glazen en bier zit al in glas.

Vanmorgen de bus maar even verzet omdat het behoorlijk regende en we bijna onze stoelen uitwaaiden. maar vanmiddag en vanavond perfect vakantieweer.

Eric heeft buienradar als appvriend en ik zoek gewoon naar stukjes blauw in de lucht.

Het weer in Nederland vereist op z'n minst een dekbed 's nachts en dat waren we wel ontwent.

Nu nog een aantal dagen in Drenthe doorbrengen en dan , dan echt weer naar huis en langzaamaan het werkzame leven weer oppakken. Wat n rijkdom beseften we vanavond maar weer! En zo is het🫶

Weltrusten tuut Gea

1. Herriet:
    23 augustus 2024
    Wat heerlijk Gea en de anderen dat jullie zo’n mooie trip met elkaar kunnen afsluiten. Nog even genieten samen en van de rijkdom die jullie mogen ervaren. Liefs
  2. Egbert:
    24 augustus 2024
    Het was weer ouderwets gezellig!
  3. Els:
    24 augustus 2024
    Super leuke avond gehad! Nogmaals dank daarvoor😘
  4. Anneke:
    Wat gezellig en Drenthe is prachtig…. Zegt deze Drentse ‘Groningse’