slow motion

24 februari 2026 - Serrekunda, Gambia

We leven in een soort van slow motion-stand: het went snel en bevalt bijzonder goed.😊

Joke en ik liggen soms alsĀ zeemeerminnen in de branding. Echter, op foto's geschoten door Johanna ( hekel aan zand tussen haar tand) lijkenĀ weĀ meer op aangespoelde walrussen. Met zout en zand in haren en neus...

Ik denk dat het aan het talent voor fotografie ligt.🤭

De Engelsen met getatoeëerde buiken bleven toch een soort van: wat zou je nu beide op je buik willen schrijven? ( Dat zei mijn moeder vaak:" Schrijf dat maar op je buik!" Nou, dan had ik geen zichtbaar stukje huid overgehouden, just ink)

Na een levendige conversatie trok de Engelsman ineens zijn zwembroek een stuk naar beneden. Dusss, bijna in shock wij.

Er stond: Wish i'd met you sooner i couldaĀ loved you longer. Op z'n minst romantisch zeg ik.Ā Misschien breng ik wel iemand op een ideešŸ˜‰.

Dadelijk even douchen en klaarmaken voor ons diner. Tenminste als je de knop van de douche naar de juiste kant draait, anders blijf je koud water houden. maareh..  ik was het niet🤣

Of soms geen water, dat kan hier ook zomaar. Net als dat soms de stroom uitvalt. Wel fijn als dat bij jengelende muziek is.Ā

Werkelijk is het hier heerlijk vertoeven en een fijn en onderhoudend reisgezelschap. Genoeg leesvoer en hetĀ eten is meer dan fantastisch. Vanmorgen verbeelde ik me in de spiegel dat de spiegelĀ zowaar wasĀ gekrompen. Heb zelfs m'n leesbril erbij opgezet. Het zal toch niet...Ā

Ik spring even onder de douche ( als er water is tenminste)Ā

Tuut GeaĀ

1. Ello:
    24 februari 2026
    Klinkt allemaal erg goed Gea, groetjes ook aan de anderen en nog heel veel plezier! ā˜€ļøšŸ¹šŸ™‹
  2. Ria de Jonge:
    Mooi verhaal, lachen.
  3. Herriet:
    24 februari 2026
    Wat weer mooie ervaringen die jullie opdoen. Nog veel plezier. 😘
  4. Albert Wijngaard:
    24 februari 2026
    ik herken dit uit onze tijd in Indonesie, het vreemde is dat we er hier in het westen er ons heel druk over maken, vooral ik dan, ik maak mij druk over alles. Mijn vrouw Monique is wat meer relativerend. Als ik in Indonesie ben maak ik me over koud water douchen, geen electriciteit voor 2 uur helemaal geen zorgen en maak me nergens druk over, waarschijnlijk is het dat wel waarom ik af en toe zo'n heimwee heb naar Indonesie, geniet nog maar even van al het moois,
  5. Els:
    25 februari 2026