Stil zitten en rustig ademen

28 juli 2024 - Alghero, Italiƫ

Wat is het hier mooi, maar vooral ook erg warm🄵. Met de neusgaten net boven het zeewater uit, in de schaduw of lekker een koude douche, dan is het goed uit te houden.

Jaap knapt gelukkig op. Hij is gisteren op eigen houtje ( wij lagen te verbranden op het strand) naar het ziekenhuis gelopen om zich te laten behandelen. Een kuur rijker en nu maar flink opknappen.Ā

Gisteren zijn Ello, Ellen, Eric en ik naar het stadje gefietst en werkelijk: wat een kei-leuke stad! Het lijkt een beetje st Tropez maar dan heel oud. Schattige straatjes, leuke winkeltjes, gezelligeĀ terrasjes en vooral duur. Ruth was in mei hier op het eiland en heeft goedkoop geluncht,Ā  nou, de drankjes op het terras waren behoorlijk aan de prijsšŸ˜….Ā

Morgenvroeg pakkenĀ  we op en gaan we via de kust nog zuidelijker richting Oristano of nog zuidelijker.Ā Onderweg nog een meertje aandoen, we zien wel. Het bevalt goed: een nacht of 3 per camping.Ā Beetje wokken of uiteten, we zijn volledig aan het onthaasten.Ā

Ciao tuut GeaĀ

1. Jordan:
    28 juli 2024
    Dat klinkt weer als een geweldige vakantie Gea! Heerlijk om bij het zwembad in Turkije je verhalen te lezen!
  2. Gea:
    28 juli 2024
    Jullie veel plezier daaro! Zal vast niet kouder zijn dan hieršŸ™ƒ