Ducktape
6 augustus 2024 - Palau, Italië
Wat een heerlijke middag hebben we gehad! Het bootje is gelukt en rond 13.00 uur vertrokken om de eilandjes hier te bezoeken, beetje zwemmen, beetje kletsen, zonnebaden, beetje koffiedrinken en een beetje erg veel moeite moeten doen om weer aan boord te komen😅. Duwtje hier, trekje daar.
Ello en Jaap vonden het nodig in een zeestekelvarken te gaan staan leek het wel. Wat een hoop stekels en zelfs met biabnagels niet te verwijderen. De mannen wilden nl naar een rots zwemmen met slippers om de mooie kleuren ( en ons dames) vast te leggen op camera. Het duurde ongeveer een 20 minuten en even zoveel stekels verder dat Jaap dacht te zien dat er een vreemde kerel in onze boot te zien was.
Het bleek een verkeerde boot🤣.
In Magdalena aangekomen mochten we nergens de boot aanmeren en toen het toch gelukt was een cola gedronken op een veel te duur terras.
De farmacie was op de hoek en een zalfje tegen de stekels gehaald. Wel met teer erin en absoluut niet pulken! Terug de boot ingeleverd en het gevoel te hebben opgelicht te zijn door de benzineprijs en zeker met de mededeling: Die stekels eruit pulken met n naald! Tja.... wat te doen? oh, absoluut geen pleisters en ducktape heeft zo zn waarde. Vraag Ello maar😄. Beide mannen lopen met geducktapte voeten. Bovendien tapen we vanalles vast met ducktape: spiegels nummerplaten en straks ook de koelkastdeur😆 .
Jaap heeft aan zijn ene been wondroos gehad en dan straks aan de andere? Het is maar goed dat je maar 2 benen hebt😅.
Gezellig gekookt samen en werkelijk heerlijk gegeten en oh zo gezellig samen afgewassen en de limoncello soldaat gemaakt.
Even overleggen over morgen en dan weer terug op de ferry.
Tjonge wat gaat een vakantie toch snel voorbij als het fijn is. Morgen naar even zien hoe en waar we de dag doorbrengen.
Ciao! Tuut Gea
Herriet:6 augustus 2024Wat weer een belevenissen en leuk om te lezen dat jullie zo met elkaar genieten. Blijf dat doen. Liefs allemaal
José:7 augustus 2024Hahaha, ik kan me alles echt zo goed voorstellen...never a dull moment met jullie!