Hemsedal

31 december 2025 - Hemsedal, Noorwegen

Heerlijk twee dagen aan het wandelen, sleeën, sauna, lezen, kletsen en spelletjes doen. Hitster en beverbende zijn het meest favoriet. Alleen winnen doe ik dan never, wie weet vanavond, ik ga ervoor.

Vanmorgen op tijd naar het skicentrum Hemsedal gereden en ons vermaakt met sleeën,  chocolademelk drinken, kipkluifjes wegwerken en wachten  tot Ruth haar benen tot pap had geboard😅. En idd, ik heb me ingehouden. Wel een paar x met Quentin en een rotgang naar beneden gesleed; ook leuk.              Tegen half twee ging de verlichting op de piste aan en werd het ook kouder: tijd voor warme chocomelk!

Ondertussen worden we experts ( met verschillende apps) in ontdekken of we het noorderlicht nog kunnen bewonderen. Hoe tof zou dat zijn🤗. Vannacht zijn, sinds een week, de KP's het hoogst  in onze regio. Hopelijk gooit de bewolking geen roet in het eten. Wie weet galopperen er ook nog elanden voorbij, dat zou een spektakel zijn! Straks buiten een vuurtje stoken en proosten op een heerlijke vakantie en een fijn 2026.

Iedereen een goede jaarwisseling en een dikke tuut van ons!

Gea

1. Giny Puister:
    31 december 2025
    Ook voor jullie een fantastisch begin van 2026. Maar gezien je verhalen zit dat wel goed!
  2. Els:
    31 december 2025
    Voor jullie ook een goede jaarwisseling en voor 2026 heel veel mooie geluksmomentjes 😘
  3. Herriet:
    31 december 2025
    Ook voor jullie goede jaarwisseling.🎆🧨
  4. Jan harms:
    31 december 2025
    Mooi om te lezen dat jullie het fijn hebben en plezier maken.
    Een goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2026
    Pa etc